Altres activitats

 • Sortida Bancs del Temps al Gran Teatre del Liceu
  El dissabte 9 d’octubre de 2021 membres del nostre banc van participar a la sortida dels Bancs del Temps organitzada per l’associació Salut i Família al Gran Teatre del Liceu. Hi vam gaudir d’un espectacle de dansa contemporània denominada La Nit de Sant Joan, una peça de Robert Gerhard recreada pel coreògraf i ballarí Antonio… Read More »Sortida Bancs del Temps al Gran Teatre del Liceu
 • Trobada de membres
  El dia 18 d’octubre de 2021, a Can Portabella, vam celebrar una trobada de membres del banc. Hi vam compartir experíències, van sorgir noves idees d’intercanvis i ens vam conéixer una mica millor…
 • Sortida Bancs del Temps a l’Auditori
  El dijous 27 de maig de 2021 hi va haver una sortida a l’Auditori de Barcelona per a membres de bancs del temps, per gaudir del concert Apropa’t a l’Orient Express. La sortida va ser organitzada per l’Associació Salut i Família, i hi van participar alguns membres del nostre banc.
 • Sortida Bancs del Temps al MNAC
  El dissabte 8 de maig de 2021 hi va haver una visita al Museu Nacional de Catalunya per a membres de bancs del temps, per visitar l’exposició Art, Dones, Memòria iLluita. La sortida va ser organitzada per l’Associació Salut i Família, amb el suport d’Apropa Cultura, i hi van participar alguns membres del nostre banc.
 • Presentació del Banc del Temps de Sant Andreu a L’Harmonia
  Xerrada 3 de maig de 2018 Membres de la secretaria del Banc van presentar a l’Ateneu l’Harmonia la nostra iniciativa. Podeu trobar més informació sobre aquesta activitat al següent enllaç: