Altres activitats

 • Taller debat: ‘Existeix el canvi climàtic a Catalunya?’
  El 29 de juny de 2023, a les 17 hores, l’associació Salut i Família ens va convidar a aquest taller debat per als membres dels Bancs del Temps, a càrrec de Josep Lluís Piqué, membre del Banc del Temps de Premià de Mar. L’acte va tenir lloc al local de l’associació (Via Laietana, 40, entresòl).
 • Xerrada “Com Humanitzar la Digitalització”
  L’associació Salut i Família ens va proposar aquest taller, que es va celebrar el dijous 4 de maig de 2023 a la seu de l’associació (Via Laietana, 40, Barcelona).
 • Sortida Bancs del Temps al Gran Teatre del Liceu
  El dissabte 9 d’octubre de 2021 membres del nostre banc van participar a la sortida dels Bancs del Temps organitzada per l’associació Salut i Família al Gran Teatre del Liceu. Hi vam gaudir d’un espectacle de dansa contemporània denominada La Nit de Sant Joan, una peça de Robert Gerhard recreada pel coreògraf i ballarí Antonio… Read More »Sortida Bancs del Temps al Gran Teatre del Liceu
 • Trobada de membres
  El dia 18 d’octubre de 2021, a Can Portabella, vam celebrar una trobada de membres del banc. Hi vam compartir experíències, van sorgir noves idees d’intercanvis i ens vam conéixer una mica millor…
 • Sortida Bancs del Temps a l’Auditori
  El dijous 27 de maig de 2021 hi va haver una sortida a l’Auditori de Barcelona per a membres de bancs del temps, per gaudir del concert Apropa’t a l’Orient Express. La sortida va ser organitzada per l’Associació Salut i Família, i hi van participar alguns membres del nostre banc.