Intercanvis

 • Sortida Bancs del Temps a l’Auditori
  El dijous 27 de maig de 2021 hi va haver una sortida a l’Auditori de Barcelona per a membres de bancs del temps, per gaudir del concert Apropa’t a l’Orient Express. La sortida va ser organitzada per l’Associació Salut i Família, i hi van participar alguns membres del nostre banc.
 • Com relacionar-te bé amb tu i amb els altres
  Conferència 16 de maig de 2021 La Janet Recasens, membre del nostre banc, ens va convidar a aquesta confèrencia, repetició d’una altra que va fer, organitzada pel Banc del Temps de Sagrada Família. La conferència es va poder seguir per Zoom.
 • Sortida Bancs del Temps al MNAC
  El dissabte 8 de maig de 2021 hi va haver una visita al Museu Nacional de Catalunya per a membres de bancs del temps, per visitar l’exposició Art, Dones, Memòria iLluita. La sortida va ser organitzada per l’Associació Salut i Família, amb el suport d’Apropa Cultura, i hi van participar alguns membres del nostre banc.
 • ¿Cómo controlar la ansiedad?
  Conferència 16 de novembre de 2020, 20 hores A través de Jitsi Meet. A càrrec de la Janet Recasens, membre del nostre Banc.
 • Com reduir l’angoixa provocada per la situació actual
  Conferència 15 octubre de 2020 Janet Recasens, membre del Banc del Temps de Sant Andreu, ens va oferir una conferència sobre com reduir l’angoixa provocada per la situació actual. Ens va ensenyar trucs i eines per incorporar en el nostre dia a dia per mantenir a ratlla l’estrès i l’ansietat.
 • Setmana Internacional de la Gent Gran
  Aquesta activitat es va realitzar en col·laboració amb Can Portabella i l’Associació de Comerciants Onze de Setembre, amb motiu de la Setmana Internacional de la Gent Gran. L’activitat va consistir en oferir a la gent gran del barri que ho demanés un servei de repartiment de compra a domicili, entre diumenge 4 i el divendres 8… Read More »Setmana Internacional de la Gent Gran
 • Sortida Cosmocaixa
  El 4 de desembre de 2017, alguns membres del Banc vam fer una visita al Cosmocaixa, per veure l’exposició Talking Brains, sobre el llenguatge humà.
 • Taller de mandalas
  El 6 de juny de 2017, a Can Portabella, es va celebrar un taller de mandalas, a càrrec de la Paz Molés.