Intercanvis

 • Taller de cuina: carxofes
  El 12 de desembre de 2023, a la cuina de l’Harmonia, el Sergi ens va fer un nou taller de cuina, aquest cop dedicat a les carxofes. Com sempre, ens va ensenyar a fer unes receptes boníssimes i força fàcils de preparar. Gràcies Sergi!
 • Taller de calçots
  El 9 de febrer de 2023, de 17 a 19 hores, a l’Harmonia, el nostre cuiner, el Sergi, ens va oferir un nou taller de cuina, aquest cop dedicat als calçots. El Sergi ens va sorprendre amb uns quants plats originals i boníssims fets amb calçots i mooolta salsa romesco…
 • Taller de montaditos
  El Sergi, el nostre cuiner de referència, ens va oferir el 30 de novembre un nou taller de cuina, aquest cop dedicat als montaditos. El taller es va fer a la cuina de l’Harmonia, al recinte de Can Fabra. Un cop més, el menú que ens va proposar el Sergi va ser tot un èxit!
 • Taller de cuina vegana i saludable
  El 17 d’octubre de 2022, a la Torre de la Sagrera, el Sergi, membre del nostre banc, ens va oferir un taller sobre cuina vegana i saludable, en què vam aprendre diferents receptes veganes, fàcils i boníssimes. I a més, ens ho vam passar força bé. Gràcies, Sergi!
 • Projecció de la pel·lícula ‘El Milagro de Wörgl’
  El nostre banc, juntament amb el Casal de Barri Can Portabella, organitza una projecció de la pel·lícula El milagro de Wörgl, que explica la història d’un poble d’Àustria on el 1932 es va decidir posar en marxa una moneda local per reactivar la seva economia. En acabar el film podrem debatre i compartir impressions sobre… Read More »Projecció de la pel·lícula ‘El Milagro de Wörgl’
 • Campanya de Reis a Can Portabella
  Alguns membres del banc van col·laborar amb el Casal Can Portabella durant els dies de Nadal embolicant paquets de regal. Gràcies a tots per la vostra col·laboració!
 • Taller de cuina de Nadal
  El dia 20 de desembre de 2021 el Sergi, cuiner professional i membre del banc, ens va ajudar a preparar alguns plats senzills i econòmics per al menús de les festes de Nadal. L’activitat es va fer al Casal de Barri Torre de la Sagrera. Alguns vàrem participar de manera activa cuinant amb el Sergi… Read More »Taller de cuina de Nadal
 • Com relacionar-te bé amb tu i amb els altres
  Conferència 16 de maig de 2021 La Janet Recasens, membre del nostre banc, ens va convidar a aquesta confèrencia, repetició d’una altra que va fer, organitzada pel Banc del Temps de Sagrada Família. La conferència es va poder seguir per Zoom.
 • ¿Cómo controlar la ansiedad?
  Conferència 16 de novembre de 2020, 20 hores A través de Jitsi Meet. A càrrec de la Janet Recasens, membre del nostre Banc.
 • Com reduir l’angoixa provocada per la situació actual
  Conferència 15 octubre de 2020 Janet Recasens, membre del Banc del Temps de Sant Andreu, ens va oferir una conferència sobre com reduir l’angoixa provocada per la situació actual. Ens va ensenyar trucs i eines per incorporar en el nostre dia a dia per mantenir a ratlla l’estrès i l’ansietat.
 • Setmana Internacional de la Gent Gran
  Aquesta activitat es va realitzar en col·laboració amb Can Portabella i l’Associació de Comerciants Onze de Setembre, amb motiu de la Setmana Internacional de la Gent Gran. L’activitat va consistir en oferir a la gent gran del barri que ho demanés un servei de repartiment de compra a domicili, entre diumenge 4 i el divendres 8… Read More »Setmana Internacional de la Gent Gran
 • Sortida Cosmocaixa
  El 4 de desembre de 2017, alguns membres del Banc vam fer una visita al Cosmocaixa, per veure l’exposició Talking Brains, sobre el llenguatge humà.
 • Taller de mandalas
  El 6 de juny de 2017, a Can Portabella, es va celebrar un taller de mandalas, a càrrec de la Paz Molés.