Intercanvis

 • Campanya de Reis a Can Portabella
  Alguns membres del banc van col·laborar amb el Casal Can Portabella durant els dies de Nadal embolicant paquets de regal. Gràcies a tots per la vostra col·laboració!
 • Taller de cuina de Nadal
  El dia 20 de desembre de 2021 el Sergi, cuiner professional i membre del banc, ens va ajudar a preparar alguns plats senzills i econòmics per al menús de les festes de Nadal. L’activitat es va fer al Casal de Barri Torre de la Sagrera. Alguns vàrem participar de manera activa cuinant amb el Sergi… Read More »Taller de cuina de Nadal
 • Com relacionar-te bé amb tu i amb els altres
  Conferència 16 de maig de 2021 La Janet Recasens, membre del nostre banc, ens va convidar a aquesta confèrencia, repetició d’una altra que va fer, organitzada pel Banc del Temps de Sagrada Família. La conferència es va poder seguir per Zoom.
 • ¿Cómo controlar la ansiedad?
  Conferència 16 de novembre de 2020, 20 hores A través de Jitsi Meet. A càrrec de la Janet Recasens, membre del nostre Banc.
 • Com reduir l’angoixa provocada per la situació actual
  Conferència 15 octubre de 2020 Janet Recasens, membre del Banc del Temps de Sant Andreu, ens va oferir una conferència sobre com reduir l’angoixa provocada per la situació actual. Ens va ensenyar trucs i eines per incorporar en el nostre dia a dia per mantenir a ratlla l’estrès i l’ansietat.
 • Setmana Internacional de la Gent Gran
  Aquesta activitat es va realitzar en col·laboració amb Can Portabella i l’Associació de Comerciants Onze de Setembre, amb motiu de la Setmana Internacional de la Gent Gran. L’activitat va consistir en oferir a la gent gran del barri que ho demanés un servei de repartiment de compra a domicili, entre diumenge 4 i el divendres 8… Read More »Setmana Internacional de la Gent Gran
 • Sortida Cosmocaixa
  El 4 de desembre de 2017, alguns membres del Banc vam fer una visita al Cosmocaixa, per veure l’exposició Talking Brains, sobre el llenguatge humà.
 • Taller de mandalas
  El 6 de juny de 2017, a Can Portabella, es va celebrar un taller de mandalas, a càrrec de la Paz Molés.